Picanha Black Angus σοτέ

 

400 γρ. Picanha Black Angus, καθαρισμένη από το περιττό λίπος
30 γρ. ελαιόλαδο
10 γρ.  σκόρδο
20 γρ. βούτυρο
θυμάρι
αλάτι

Εκτέλεση

Αλατίζουμε το κρέας  και από τις δύο πλευρές.  Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο

και σοτάρουμε μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα. Γυρίζουμε πλευρά, χαμηλώνουμε θερμοκρασία και σοτάρουμε

μέχρι να φτάσει το εσωτερικό του κρέατος στην επιθυμητή θερμοκρασία. Προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι

και το βούτυρο και αφού λιώσει, με ένα κουτάλι βρέχουμε το κρέας για 1-2 λεπτά.

Αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά εκτός φωτιάς και κόβουμε σε αρκετά λεπτές φέτες.

Σερβίρουμε με τους χυμούς που έχουν απομείνει στο τηγάνι.
http://www.yiannislucacos.gr/recipe/kreas/7198/picanha-black-angus-sote-me-aroma-apo-skordo-kai-thymari#.WUd_FeuGPIU

Share
 

Νέα Προϊόντα