Κατσίκι - Παϊδάκια γάλακτος

 

Ένα κόκκινο κρέας εξαιρετικά νόστιμο και συνυφασμένο με την ελληνική παράδοση. Διαθέτει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β3, Β6, Β12, σελήνιο και ψευδάργυρο.

 

Προτιμήστε βέβαια το ψήσιμο στη σχάρα, αφού παραμείνουν για τουλάχιστον μία ώρα πριν από το ψήσιμο σε μαρινάδα λεμονιού ή κρασιού και μυρωδικά της αρεσκείας σας.

Share
 

Κατσίκι - Χεράκι γάλακτος

 

Ένα κόκκινο κρέας εξαιρετικά νόστιμο και συνυφασμένο με την ελληνική παράδοση. Διαθέτει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β3, Β6, Β12, σελήνιο και ψευδάργυρο.

 

Προτιμήστε να το μαγειρέψετε στην κατσαρόλα, κοκκινιστό ή λεμονάτο με ρίγανη. Συνοδέψτε το με μακαρόνια ή ρύζι.

Share
 

Κατσίκι - Μπουτάκι γάλακτος

 

Ένα κόκκινο κρέας εξαιρετικά νόστιμο και συνυφασμένο με την ελληνική παράδοση. Διαθέτει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β3, Β6, Β12, σελήνιο και ψευδάργυρο.

 

Προτιμήστε να το μαγειρέψετε στη γάστρα με πατάτες, κρεμμύδι και φρέσκο λεμόνι. Κρατά περισσότερο το λίπος του, αλλά δίνει μια μοναδική γευστική απόλαυση (ή εμπειρία).

Share
 


Νέα Προϊόντα