Μοσχάρι Γάλακτος-Μπριζόλα t-bone

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου.

Εκλεκτό κομμάτι, ιδιαίτερα τρυφερό. Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Το λίπος βρίσκεται κυρίως περιμετρικά της μπριζόλας.

 

Προτιμήστε να τις μαρινάρετε. To σφιχτό κρέας από κόντρα επιτρέπει ήπιο μαρινάρισμα. Ετοιμάζουμε μείγμα από ελαιόλαδο, κρασί, πιπέρια, δεντρολίβανο. Μαρινάρουμε τις μπριζόλες για 2 - 3 ώρες και τις ταμπονάρουμε σχολαστικά με χαρτί κουζίνας.

Share
 

Μοσχάρι Γάλακτος- Νουά

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου. Μοσχαράκι γάλακτος 6 μηνών.

Το νουά βρίσκεται στο πίσω μέρος του μηρού του μοσχαριού. Είναι εξαιρετικά νόστιμο και ιδανικό για ψήσιμο στην κατσαρόλα.

 

Το μοσχάρι γάλακτος είναι ιδιαίτερα τρυφερό, με όποιον τρόπο και να το μαγειρέψετε θα έχετε εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Share
 

Μοσχάρι Γάλακτος- Τουρτουκίτα

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου. Μοσχαράκι γάλακτος 6 μηνών.

Η τουρτουκίτα βρίσκεται στο κότσι, είναι εσωτερικό τμήμα του μηρού. Ιδιαίτερα τρυφερό και νόστιμο κομμάτι.

 

Προτιμήστε την τουρτουκίτα για οποιοδήποτε μαγειρευτό, κοκκινιστό, λεμονάτο κ.λπ.

Share
 

Μοσχάρι Γάλακτος- Φιλέτο

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου. Μοσχαράκι γάλακτος 6 μηνών.

Το πιο ακριβό και πιο τρυφερό κομμάτι του μοσχαριού, προέρχεται από τις πλευρές των σπονδύλων.

Το μοσχαρίσιο φιλέτο γάλακτος αφήστε το στο ψηγείο να σιτέψει 3-4 ημέρες και απολαύστε το αφού απλώς το σοτάρετε στο τηγάνι.

Share
 

Μοσχάρι Γάλακτος - Μπριζόλα κόντρα

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου.

Η κόντρα μπριζόλα γάλακτος είναι εξαιρετικά τρυφερή, προέρχεται από το μπούτι του μοσχαριού και είναι ιδανική για τους λάτρεις του ψαχνού.

Δοκιμάστε να την ψήσετε στα κάρβουνα ή στον φούρνο. Στη δεύτερη περίπτωση προσέξτε να μη στεγνώσετε το κρέας.

Share
 

Μοσχάρι Γάλακτος - Μπριζόλα

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου.

Μέρος της ράχης του ζώου που βρίσκεται στη συνέχεια της σπαλομπριζόλας. Τεμαχίζονται σε κομμάτια πάχους περίπου 3-4 εκατοστών, με τομή κάθετη προς τη σπονδυλική στήλη. Είναι οι γνωστές μας μπριζόλες με κόκαλο, που συνήθως προορίζονται για φαγητά «της ώρας».

Δοκιμάστε να την ψήσετε στα κάρβουνα ή στον φούρνο. Στη δεύτερη περίπτωση προσέξτε να μη στεγνώσετε το κρέας. H μπριζόλα γάλακτος είναι εξαιρετικά τρυφερή.

Share
 


Νέα Προϊόντα