
Η συνταγή είναι απλή και καταπληκτική, δοκιμασμένη και πολλαπλώς επιτυχημένη!
Μεγαλώνουμε παιδιά, καλλιεργούμε συναισθηματική νοημοσύνη, δημιουργούμε οικογενειακές παραδόσεις
και αναμνήσεις που θα μοσχοβολάνε δυόσμο για πάντα στην ψυχή!
Για 4-6 μερίδες
Για 20 γιουβαρλάκια (από 2 κουταλιές μείγματος κιμά των 15 ml) ή 40 (από 1 κουταλιά)
5 κούπες νερό ή ζωμό κρέατος
Για το μείγμα του κιμά
 1/2 κιλού κιμά από μοσχαράκι
 1/4 κούπας ρύζι γλασέ 
 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο   
 μαϊντανό ψιλοκομμένο
 άγριο δυόσμο ή άνηθο
 2 κουταλιές ελαιόλαδο   
 αλάτι, πιπέρια
 αλεύρι για το τύλιγμα και 1 κουταλιά αλεύρι διαλυμένη σε λίγο κρύο νερό
 
 ελαιόλαδο   
 2 αυγά, χυμό λεμονιού
 φρεσκοαλεσμένα πιπέρια
Πηγή: http://www.me-nu.gr/index.php/sintages/mageirikis/kreata-kimades/777-giouvarlakia-avgolemono-krema

















































