Χοιρινό - Μπριζόλα

 

Το χοιρινό κρέας είναι μέρος της καθημερινής μας πλέον διατροφής λόγω της υψηλής του περιεκτηκότητας σε πρωτείνες και αμινοξέα. Ακόμη με κομμάτια εύγεστα αλλά και χαμηλά σε λιπαρά παίζει σημαντικό ρόλο στην μεσογειακή διατροφή.

 

Αποτελούν το θωρακικό και οσφυϊκό τμήμα της ράχης από τον 4° θωρακικό σπόνδυλο μέχρι τον πρώτο κοκκυγικό. Είναι κατάλληλες για τηγάνι, γκριλ, πλάκα κ.λπ.

Η χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα είναι η λύση που θα σας βγάλει εύκολα ασπροπρόσωπους στο barbeque. Xρειάζονται μέτριο προς καλό ψήσιμο, σε αντίθεση με τις μοσχαρίσιες, που μπορεί να τις αφήσετε και πιο ωμές.

Share
 

Νέα Προϊόντα