Χοιρινό - Κότσι

 

Το χοιρινό κρέας είναι πλέον μέρος της καθημερινής διατροφής μας λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πρωτεΐνες και αμινοξέα. Ακόμη με κομμάτια εύγευστα αλλά και χαμηλά σε λιπαρά παίζει σημαντικό ρόλο στη μεσογειακή διατροφή.

 

To κότσι είναι το κομμάτι του κρέατος που βρίσκεται από το γόνατο και κάτω. Είναι κατάλληλο για σιγανό ψήσιμο με υγρά, για κατσαρόλα ή βραστό.

 

Ιδανικός μπιρομεζές.Ψήνεται με το κόκαλο και το δέρμα στον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για αρκετές ώρες.

Share
 

Νέα Προϊόντα