Χοιρινό - Πανσέτα

 

Το χοιρινό κρέας είναι πλέον μέρος της καθημερινής διατροφής μας λόγω της υψηλής  περιεκτικότητάς του σε πρωτεΐνες και αμινοξέα. Ακόμη με κομμάτια εύγευστα αλλά και χαμηλά σε λιπαρά παίζει σημαντικό ρόλο στη μεσογειακή διατροφή.

Το κομμάτι του χοιρινού με τους περισσότερους θαυμαστές είναι η πανσέτα, αρκετά λιπαρή αλλά εξαιρετικά νόστιμη. Δοκιμάστε τη μαριναρισμένη στα κάρβουνα.

 

Προτιμήστε το στα κάρβουνα αφού πρώτα μαρινάρετε για extra αρώματα και τέλεια γεύση.

Share
 

Νέα Προϊόντα