Νωπά Κρέατα - Πρόβατο

 

 

Πρόκειται για κρέας με φανατικούς θαυμαστές, ιδιαίτερα αρωματικό.

 

Προβατίνα κοκκινιστή με παραδοσιακά ζυμαρικά

Μαγειρέψτε με τον παραδοσιακό τρόπο που θα ετοιμάζατε ένα γιουβέτσι, θυμηθείτε ότι η προβατίνα θέλει περισσότερο βράσιμο για να μαλακώσει και ολοκληρώστε τη συνταγή με παραδοσιακά ζυμαρικά που θα βρείτε στο κρεοπωλείο μας, όπως κριθαράκι, λαζάνια, χυλοπίτες κ.ά.

 

Share
 

Νέα Προϊόντα