Μοσχάρι - Στρογγυλό

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου.

Το στρογγυλό βρίσκεται στον μηρό του μοσχαριού. Πρόκειται για ένα τμήμα αρκετά λιπαρό και κατάλληλο για όλα τα μαγειρέματα.

 

Προτιμήστε να μαγειρέψετε στην κατσαρόλα ή τον φούρνο αλλά και σε λεπτές φέτες στη σχάρα. Το κρεοπωλείο μας προτείνει να το δοκιμάσετε με μανιτάρια στην εξαειρετική συνταγή stroganoff.

Share
 

Νέα Προϊόντα