Μοσχάρι - Χτένι

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου.

Το χτένι βρίσκεται στον ώμο του μοσχαριού, κάτω από τον σβέρκο. Πρόκειται για ελάχιστα λιπαρό τμήμα, θεωρείται το καλύτερο και το πιο μαλακό.

 

Προτιμήστε να μαγειρέψετε το μοσχαρίσιο χτένι σε συνταγές με λαχανικά και κυρίως κατσαρόλας.

Share
 

Νέα Προϊόντα