Μοσχάρι -Σπαλομπριζόλα

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου.

Είναι τα 4 - 5 πρώτα πλευρά της ράχης. Ευγενές κομμάτι. Το λίπος βρίσκεται μέσα στην μπριζόλα, επομένως κατά το ψήσιμο μαλακώνει. Είναι ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή στο τηγάνι.

 

Είναι προτιμότερο να την αφήσουμε σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 2 ώρες, για να χαλαρώσουν οι ίνες και να ψηθεί καλύτερα.

Share
 

Νέα Προϊόντα