Μοσχάρι Γάλακτος - Μπριζόλα

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου.

Μέρος της ράχης του ζώου που βρίσκεται στη συνέχεια της σπαλομπριζόλας. Τεμαχίζονται σε κομμάτια πάχους περίπου 3-4 εκατοστών, με τομή κάθετη προς τη σπονδυλική στήλη. Είναι οι γνωστές μας μπριζόλες με κόκαλο, που συνήθως προορίζονται για φαγητά «της ώρας».

Δοκιμάστε να την ψήσετε στα κάρβουνα ή στον φούρνο. Στη δεύτερη περίπτωση προσέξτε να μη στεγνώσετε το κρέας. H μπριζόλα γάλακτος είναι εξαιρετικά τρυφερή.

Share
 

Νέα Προϊόντα