Μοσχάρι Γάλακτος-Μπριζόλα t-bone

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου.

Εκλεκτό κομμάτι, ιδιαίτερα τρυφερό. Μαζί με το φιλέτο αποτελούν το πίσω μέρος της ράχης. Το λίπος βρίσκεται κυρίως περιμετρικά της μπριζόλας.

 

Προτιμήστε να τις μαρινάρετε. To σφιχτό κρέας από κόντρα επιτρέπει ήπιο μαρινάρισμα. Ετοιμάζουμε μείγμα από ελαιόλαδο, κρασί, πιπέρια, δεντρολίβανο. Μαρινάρουμε τις μπριζόλες για 2 - 3 ώρες και τις ταμπονάρουμε σχολαστικά με χαρτί κουζίνας.

Share
 

Νέα Προϊόντα