Μοσχάρι Γάλακτος- Φιλέτο

 

Ένα από τα πιο νόστιμα, θρεπτικά και διαδεδομένα κρέατα στη διατροφή μας είναι το μοσχάρι, το οποίο αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και σιδήρου. Μοσχαράκι γάλακτος 6 μηνών.

Το πιο ακριβό και πιο τρυφερό κομμάτι του μοσχαριού, προέρχεται από τις πλευρές των σπονδύλων.

Το μοσχαρίσιο φιλέτο γάλακτος αφήστε το στο ψηγείο να σιτέψει 3-4 ημέρες και απολαύστε το αφού απλώς το σοτάρετε στο τηγάνι.

Share
 

Νέα Προϊόντα