Κρέας ειδικής κοπής - ριμπάι (Rib eye)

 

 

Πρόκειται για το κομμάτι που κόβεται από το μέρος του ζώου που βρίσκεται πάνω στο πρώτο πλευρό, και δεν περιέχει κανένα κόκαλο. Εξαιτίας των άριστων ραβδώσεων που προκαλούνται από αυτόν τον τρόπο κοψίματος στο κρέας, το κομμάτι αυτό είναι γεμάτο γεύσεις και παραμένει μαλακό κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Το Rib-Eye είναι καλύτερο στο grill και ψημένο σε medium-rare στιλ. Επιβάλλεται να το δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας.

Share
 

Νέα Προϊόντα